3. astrološka hiša

Go down

3. astrološka hiša

Objavlja  Admin on Pet Dec 26, 2008 4:11 pm

3. hiša govori o kratkih potovanjih, o učenju, o načinu razmišljanja osebe, o neposredni okolici, bratu, sestri ter sorodnikih. Tu najdemo vse, ki so osebi podobni ali blizu. V njej proučujemo okolje, sosede in vse, kar se nahaja v naši bližini. Proučujemo način komunikacije, sposobnosti govora in pisanja ter prevozna sredstva, npr. avtomobil osebe. V njej so opisana vsa krajša potovanja. Poleg avtomobilov iz nje razberemo tudi o avtobusih, mestnih prevozih in podobno, skratka o vseh prevoznih sredstvih, s katerimi se odpravimo na krajša potovanja ali na izlete.

Proučujemo način razmišljanja, dojemanje novih idej in povezovanje z okoljem. Govori tudi o osnovnem izobraževanju in pogosto o možnostih nadaljnjega študija. V njej najdemo tudi prve učitelje. Proučujemo sposobnost branja, pisanja, povezovanja z drugimi ljudmi, pisma, oglaševanje, telefonske klice, radijske oddaje in vse načine sporazumevanja. Tretja hiša predstavlja nekaj, kar nam je blizu, podobno in sorodno. Zato jo uporabljamo pri proučevanju izpeljanih hiš kot tisto, ki govori o naslednjem.

** Bratje splošno in še posebno prvi mlajši brat je opisan s 3. hišo, naslednji s 3. od tretje hiše (3,4,5), torej s peto hišo. Podobno so otroci splošno in še posebno prvi otrok opisani s 5. hišo. Naslednji otrok pa je opisan s 7. hišo (3. od 5.).
avatar
Admin
Admin

Število prispevkov : 175
Age : 38
Kraj : Pod zvezdami
Registration date : 26/12/2008

Poglej uporabnikov profil http://myastro.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Re: 3. astrološka hiša

Objavlja  Admin on Pet Dec 26, 2008 4:11 pm

Komunikacija z bližnjim okoljem, krajša potovanja, logični in konkretni del človekovega razmišljanja

Merkurjeva hiša

Tretja hiša je konkretnejša manifestacija Dvojčkov (spremenljiva, zračna). Omogoča razvijanje mentalnega ega skozi krajša potovanja, odnose s sosedi, pisanje, branje, telefoniranje. Odnos do šole in učenja, ne samo najzgodnejše, temveč tudi vse učenje, kjer se zahteva logično zbiranje in memoriranje informacij in njihovo povezovanje na nižjih nivojih. V tretjo hišo spadajo tudi zadeve, ki se tičejo bratov in sester.
avatar
Admin
Admin

Število prispevkov : 175
Age : 38
Kraj : Pod zvezdami
Registration date : 26/12/2008

Poglej uporabnikov profil http://myastro.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu