5. astrološka hiša

Go down

5. astrološka hiša

Objavlja  Admin on Pet Dec 26, 2008 4:12 pm

5. hiša predstavlja človekovo ustvarjalnost in vse tisto, kar nas resnično veseli ter razveseljuje v življenju. Opiše našega »notranjega otroka« in bistvo naše duše. Govori o hobijih, ljubezni, otrocih, ustvarjalnosti, rekreaciji, zabavi, letnih oddihih, praznikih, igranju, o špekulacijah, finančnih špekulacijah ter igrah na srečo.

Kaže način čustvovanja in ljubezen, ki jo oseba poklanja drugim (otrokom, ljubimcem, hobijem…). Govorimo lahko predvsem o ljubezni, romantičnih podvigih in zmenkih. Peta hiša govori le o svobodni ljubezni. Ko se par poroči, o njunem partnerstvu govori 7. hiša. Tako lahko razumemo, zakaj se s poroko običajno odnos in življenje obema spremeni. Pri proučevanju partnerstva je potrebno preveriti, ali je za osebo bolje, da ostane v svobodnih odnosih 5. hiše, ali pa je bolje da se poroči in živi energije 7. hiše. Takšen astrološki nasvet lahko bistveno vpliva na kakovost življenja osebe.

5. hiša kaže na podjetnost, športna udejstvovanja, originalnost ter na vsa področja ustvarjalnosti. V njej vidimo naravni dar za dramo. Govori o otrocih na splošno in o naših otrocih, pri čemer prav posebno opisuje našega prvega otroka. Drugi otrok je podrobneje opisan s 7. hišo (3. od 5.), tretji z 9. (3. od 7. ) in tako dalje.
avatar
Admin
Admin

Število prispevkov : 175
Age : 38
Kraj : Pod zvezdami
Registration date : 26/12/2008

Poglej uporabnikov profil http://myastro.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Re: 5. astrološka hiša

Objavlja  Admin on Pet Dec 26, 2008 4:13 pm

Ustvarjanje in odnos do vsega ustvarjenega, tudi do otrok, konjički in ljubezenske afere

Levova hiša

Peta hiša v rojstnem horoskopu predstavlja vse, kar posameznik ustvari. Skozi peto hišo se udejanja naša čista življenjska energija (prana), tu najdemo pogosto najvišji življenjski smisel in motivacijo. Peta hiša nam pokaže tudi kakšen odnos imamo do iger, seksa in zabave.
avatar
Admin
Admin

Število prispevkov : 175
Age : 38
Kraj : Pod zvezdami
Registration date : 26/12/2008

Poglej uporabnikov profil http://myastro.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu