9. astrološka hiša

Go down

9. astrološka hiša

Objavlja  Admin on Pet Dec 26, 2008 4:17 pm

V 3. hiši smo opazovali osnovno sposobnost za pridobivanje informacij in za učenje. 9. hiša govori o osnovnem znanju iz 3. hiše, ki se s spoznanji pretvarja v »višja« znanja. Iz višjih znanj pridobivamo na modrosti, ki je del razvoja našega bitja.

V 9. hiši najdemo univerze, profesorje ter vse načine nadaljevanja izobraževanja. Govori o daljnih potovanjih, tujih jezikih, krajih, o tujih stvareh in tujcih na splošno. Preveriti jo moramo, kadar iščemo odgovore, povezane z velikimi posli ali zunanjetrgovinsko dejavnostjo. Povezana je z založništvom in velikimi reklamnimi akcijami. Opisuje zakone oziroma zakonodajo ter sodni sistem na splošno. Ne smemo pozabiti na moralo in etiko. V njej je opisana cerkev, duhovnost, duhovniki, svečeniki, veroizpoved, religija, filozofija in bog. V njej proučujemo naklonjenost znanosti, idealom in psihologiji. Opisuje intuicijo, spanje, sanje in vizijo. Opisuje vnuke (je 5. od 5. hiše). V njej je opisan smisel življenja in tisto, česar se bomo v tem življenju naučili. To so bistvene lekcije, ki jih bomo osvojili.
avatar
Admin
Admin

Število prispevkov : 175
Age : 38
Kraj : Pod zvezdami
Registration date : 26/12/2008

Poglej uporabnikov profil http://myastro.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Re: 9. astrološka hiša

Objavlja  Admin on Pet Dec 26, 2008 4:18 pm

Daljna potovanja, višji študij, zmožnost sinteze in filozofksega razmišljanja, tujina

Strelčeva hiša

Deveta hiša dopolnjuje tretjo, vendar predstavlja našo sposobnost videnja naprej (jasnovidnost tudi spada v domeno 9.h.). Deveta hiša predstavlja tudi vse tiste stvari v življenju, s katerimi si širimo obzorje (znanje in vizijo) v svetu v katerem živimo. Zato tradicionalno spada v 9. hišo tudi tujina, potovanja na daljše razdalje, prav tako pa tudi študij.
avatar
Admin
Admin

Število prispevkov : 175
Age : 38
Kraj : Pod zvezdami
Registration date : 26/12/2008

Poglej uporabnikov profil http://myastro.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu