Planeti v 3. hiši

Go down

Planeti v 3. hiši

Objavlja  Admin on Pet Dec 26, 2008 5:16 pm

Sonce v 3. hiši

Ljudje s Soncem v 3. hiši so umetniki v govorništvu in sporazumevanju. So zelo prepričljivi in pogosto pretirano cenijo lastno mnenje. Vedno želijo imeti zadnjo besedo. Zelo so radovedni, radi potujejo, se učijo novih spretnosti in se družijo z drugimi ljudmi. Pogosto imajo zelo tesne vezi s svojimi brati ali sestrami. Imajo naraven dar za govorništvo in poučevanje.


Luna v 3. hiši

Ljudje z Luno v 3. hiši se ne odločajo razumsko, pač pa pogosteje sprejmejo odločitve nagonsko. Zanje je pomembno, kaj čutijo, pri tem pa uporabljajo intuicijo, občutke in čustva. Obdarjeni so z bogato domišljijo. Radi se pogovarjajo o čustvenih in osebnih zadevah. Zelo so povezani s sorodniki, sosedi in okoljem, v katerem se počutijo domače.


Merkur v 3. hiši

Ljudje z Merkurjem v 3. hiši so zelo radovedni. Zanima jih življenje, dogajanje in vse novo. Uživajo v mnogih izzivih in jih pritegne mnoštvo različnih zanimanj. Težko se osredotočijo le na eno stvar. Zelo radi se učijo, zato so običajno dobri učenci. Zelo so povezani s sorodniki, z bratom ali s sestro. Zelo radi potujejo, se družijo, obiščejo prijatelje ali sorodnike.


Venera v 3. hiši

Ljudje z Venero v 3. hiši se lepo izražajo in radi razmišljajo o lepih stvareh. Potrebujejo prijetno in urejeno okolje. Radi se družijo in izmenjajo svoje mnenje z drugimi, pri tem pa se izogibajo nevljudnih in grobih ljudi. Z brati in sestrami vzdržujejo dobre in prijetne odnose. Radi berejo, pišejo, ustvarjajo, se sporazumevajo in so nenehno v gibanju. Razveselijo jih potovanja in izleti. Razmišljajo o ljubezni in partnerstvu, ki je zanje še kako pomembno.


Mars v 3. hiši

Ljudje z Marsom v 3. hiši so nemirni in nenehno v gibanju. So hitri vozniki in zelo hitro razmišljajo. V svojih besedah so pogosto grobi ali odrezavi. Uživajo v konfrontaciji z drugimi, pri čemer pogosto poskušajo uveljaviti svojo voljo. Uživajo v dobrem besednem spopadu, ki ga nenehno ustvarjajo. Preden spregovorijo, ne premislijo, zato druge včasih užalijo ali ujezijo.


Jupiter v 3. hiši

Ljudje z Jupitrom v 3. hiši so nemirni in radovedni. Zanima jih vse, kar se dogaja okoli njih in še malo dlje. Hitro sprejmejo nove zamisli, ki so jih sposobni dvigniti na višjo raven razmišljanja. So dobri učenci in nadarjeni za poučevanje drugih ljudi. Radi pišejo, potujejo, razmišljajo in izmenjajo zamisli z drugimi. So nadarjeni govorniki. Zelo so povezani z bratom ali sestro, ki je pogosto zelo bistra oseba.


Saturn v 3. hiši

Ljudje s Saturnom v 3. hiši se premalo zavedajo svojih mentalnih sposobnosti. Pogosto so prepričani, da niso zanimivi ter se težko opogumijo, da bi pristopili k drugim in navezali kak nov stik. Za slednjega se odločijo le, če je neizogibno pri njihovem doseganju ciljev. V družbi drugih ljudi se ne počutijo dobro in se praviloma ne znajo zabavati. Spregovorijo le o resnih in pomembnih stvareh ter tako lahko nehote povzročijo nelagodje pri bolj sproščenih ljudeh.


Uran v 3. hiši

Ljudje z Uranom v 3. hiši so pogosto zelo bistri. Če preostali dejavniki v rojstni karti dopuščajo, imajo prebliske genialnosti. Sposobni so razmišljati o novih stvareh, o napredni tehnologiji in vsem, kar je »pred njihovim časom«. Potrebujejo veliko miselne stimulacije. Zanima jih vse, kar je dinamično. Rutina in preproste naloge jih hitro začnejo dolgočasiti ter jih potiskajo v uporništvo.


Neptun v 3. hiši

Ljudje z Neptunom v 3. hiši so veliki sanjači. Imajo zelo dobro intuicijo in začutijo stvari »v zraku«. Veliko bolje se odločajo na podlagi intuicije in občutkov kot na podlagi zdravega razuma. Pogosto ne morejo razložiti, kaj in zakaj čutijo. V šoli imajo pogosto težave, saj se težko osredotočijo na suhoparno snov. Njihove misli uhajajo skozi šolsko okno. Drugi jih včasih označijo kot manj bistre, za kar pa ni nobene potrebe. Naš svet se razvija zaradi domišljije, intuicije in navdiha.


Pluton v 3. hiši

Ljudje s Plutonom v 3. hiši imajo naraven dar za raziskovanje. V vse posumijo in temeljito preiščejo. Njihovo mišljenje in razmišljanje se pogosto spreminja. Ti ljudje morajo zelo paziti, o čem razmišljajo in kaj govorijo, saj se lahko njihove misli in besede zelo hitro uresničijo. Naučiti bi se morali pozitivnega razmišljanja in pozitivnega delovanja. Radi se ukvarjajo s skrivnostmi, vsemi skritimi zadevami in imajo izvrsten detektivski dar. So prepričljivi govorniki in sposobni druge prepričati v »svoj prav«.
avatar
Admin
Admin

Število prispevkov : 175
Age : 38
Kraj : Pod zvezdami
Registration date : 26/12/2008

Poglej uporabnikov profil http://myastro.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu