Planeti v 5. hiši

Go down

Planeti v 5. hiši

Objavlja  Admin on Pet Dec 26, 2008 5:18 pm

Sonce v 5. hiši

Ljudje s Soncem v 5. hiši želijo biti v središču pozornosti. Znajo uživati v življenju, se radi družijo z drugimi ljudmi in se radi zabavajo. So tisti, ki se zavedajo »svojega notranjega otroka«. Svojo ljubezen svobodno izrazijo in pogosto tekmujejo z drugimi. Imajo naraven dar za igranje, za umetniško izražanje ali za športno udejstvovanje.


Luna v 5. hiši

Ljudje z Luno v 5. hiši so spontani in radi pokažejo svoja čustva ter občutke. So zelo romantični in se hitro zaljubijo. Obdarjeni so z bogato domišljijo, ki jo vpletajo v svoje ustvarjalne navdihe, zato so lahko uspešni na področju umetnosti. Zelo radi imajo otroke in znajo dobro poskrbeti zanje.


Merkur v 5. hiši

Ljudje z Merkurjem v 5. hiši so zabavni, prijetni in nenehno v gibanju. Radi se pogovarjajo in z drugimi tekmujejo pri reševanju ugank ali pri drugih miselnih igrah. Nadarjeni so za pisanje in govorništvo. Njihovi nastopi so nepozabni in dramatično obarvani. Želijo si, da bi drugi spoznali in cenili njihovo sposobnost sporazumevanja. Zelo dobro se razumejo z otroki, zato so lahko odlični učitelji.


Venera v 5. hiši

Ljudje z Venero v 5. hiši so vesele in prijetne narave. Uživajo v druženju in zabavah. Pri tem nenehno oprezajo za partnerjem in se radi predajajo zaljubljenosti in ljubezni. So zelo ustvarjalni, predvsem na področju umetnosti in na vseh področjih, ki so povezana z lepoto. Zelo dobro znajo z otroki, s katerimi lahko skupaj ustvarijo prave mojstrovine.


Mars v 5. hiši

Ljudje z Marsom v 5. hiši vso svojo energijo vlagajo v tekmovanja in igro. Uživajo v dobrih spopadih, pri čemer je dobro, da si izberejo šport in ne drugačnih »bitk«. So zelo strastni in pri nasprotnem spolu priljubljeni. Uživajo v seksualnosti in znajo biti dobri ljubimci. Dobro je, da se ukvarjajo s hobiji in drugimi stvarmi, ki jih imajo resnično radi. Otroci znajo biti zelo tekmovalni, živahni in prodorni. Radi tvegajo, zato se morajo varovati napačnih finančnih odločitev.


Jupiter v 5. hiši

Ljudje z Jupitrom v 5. hiši so živahni in družabni. Uživajo v zabavah in druženju z drugimi ljudmi. Mnogi imajo prirojen dar za dobitke pri igrah na srečo ali pri špekulacijah vseh vrst. Radi tvegajo, se predajajo raznovrstnim pustolovščinah in na splošno uživajo v radostih, ki jih prinaša življenje. Zaradi svoje velikodušnosti zlahka pritegnejo nasprotni spol in se prepustijo romantiki. Njihovi otroci so pravi »mali srečneži«.


Saturn v 5. hiši

Ljudje s Saturnom v 5. hiši niso dovolj sproščeni in se le s težavo prepustijo igri ter drugim prijetnim stvarem v življenju. Strah jih je sproščenosti in ne znajo uživati v življenju. Pred drugimi skrivajo svoje prave želje in se pretvarjajo, da jih sproščeno in prijetno življenje ne zanima. Oprimejo se kakega delovanja, npr. v športu, kjer se počasi, a vztrajno trudijo doseči vidno mesto v družbi zaradi svojega prav posebnega dosežka. Zelo dobro bi bilo, če bi našli »svojega notranjega otroka« in ga pogosteje negovali.


Uran v 5. hiši

Ljudje z Uranom v 5. hiši so izvirni pri svojem delovanju. Radi imajo vse napredno, novo in nepreizkušeno. Pogosto se zapletajo v ljubezenske zgodbe in uživajo v nestabilnih odnosih. Le stežka ostanejo ob eni osebi, saj jih zelo hitro začne dolgočasiti. So zelo ustvarjalni in zelo nepredvidljivi. Ob dobri postavitvi in podpori tudi drugih dejavnikov v karti si lahko obetajo kak dobitek pri igrah na srečo.


Neptun v 5. hiši

Ljudje z Neptunom v 5. hiši so zelo ustvarjalni. Privlači jih drama, film, svet domišljije in glamur. Hitro se zaljubijo. Do ljubljene osebe imajo nerealna pričakovanja. Živijo v svetu idealov in se težko sprijaznijo, da je njihova ljubljena oseba le še en običajen smrtnik. So veliki romantiki, si v mislih predstavljajo idealno življenje, nato pa razočarani ugotovijo, da nihče od ljudi, ki jih poznajo, ne ustreza njihovim visokim kriterijem.


Pluton v 5. hiši

Na ljudi s Plutonom v 5. hiši ima umetnost in vse vrste umetniškega izražanja zdravilen učinek. V ljubezni so strastni, intenzivni in goreče privrženi partnerju. Pri tem obstaja nevarnost, da postanejo obsedeni s svojim partnerjem in njunim odnosom. Ljubezen pogosto spremljajo boleči občutki ljubosumja in maščevalnosti. S partnerjem poskušajo manipulirati ali dopuščajo, da partner manipulira z njimi.
avatar
Admin
Admin

Število prispevkov : 175
Age : 38
Kraj : Pod zvezdami
Registration date : 26/12/2008

Poglej uporabnikov profil http://myastro.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu