Planeti v 6. hiši

Go down

Planeti v 6. hiši

Objavlja  Admin on Pet Dec 26, 2008 5:19 pm

Sonce v 6. hiši

Ljudje s Soncem v 6. hiši se osredotočijo na vsakodnevno delovanje. V okoliščinah nereda poskušajo ustvariti popoln red. Nase niso popolnoma osredotočeni, pač pa poskušajo služiti drugim ljudem. Predstavlja zaposlene osebe. Vodje so lahko le na manj pomembnem delovnem mestu. Imajo naraven dar za delovanje na področju zdravljenja, diet in prehranjevanja.


Luna v 6. hiši

Ljudje z Luno v 6. hiši pogosto doživljajo velike spremembe na delovnem mestu. Zelo uspešno lahko delajo na področjih, povezanih z ženskami. Po naravi so sočutni in dobrohotni, zato se mnogi odločijo za opravljanje poklica, v katerem služijo drugim ljudem ali nekaj dobrega naredijo zanje. Pri svojem delovanju so včasih pretirano kritični ali natančni.


Merkur v 6. hiši

Ljudje z Merkurjem v 6. hiši so zelo praktični in prizemljeni. Zaradi svoje naravne kritičnosti se ukvarjajo z vzpostavljanjem reda in boljšim organiziranjem stvari v okolju. Pri svojem delu so praktični in pripravljeni opraviti naloge, ki jih drugi imenujejo dolgočasne ali moreče. Imajo dobre ročne spretnosti in različne druge sposobnosti, zato pogosto nekaj izdelujejo ali oblikujejo.


Venera v 6. hiši

Ljudje z Venero v 6. hiši niso prav zelo odprti in radoživi, temveč prej pripravljeni na praktične življenjske okoliščine. Radi delajo in drugim z veseljem pomagajo rešiti njihov problem. Pogosto delajo na področju, ki ga imajo radi, zato so srečni pri svojem delu. Znajo ustvariti ozračje povezanosti in medsebojnega sodelovanja, zato so med sodelavci priljubljeni. Imajo dar za umetnost, zato včasih delajo v poklicih, ki zahtevajo dobro mero ustvarjalnosti.


Mars v 6. hiši

Ljudje z Marsom v 6. hiši se popolnoma posvetijo svojemu delu. V svoje delo vložijo veliko energije in pazijo, da delo dobro opravijo. Pogosto se odločijo za delo v poklicih, v katerih lahko pomagajo drugim ljudem, kot so policisti, gasilci ali vojaki. Znajo biti deloholiki, ki so pretirano kritični do drugih ljudi. Tisto, česar se lotijo, običajno tudi dokončajo. Tudi pri vsakodnevnih opravilih se potrudijo, da vse naredijo »kot se šika«.


Jupiter v 6. hiši

Ljudje z Jupitrom v 6. hiši se radi odločijo za delo, pri katerem pomagajo drugim. So pozitivni in navdušeni, zato lahko druge dobro vzpodbujajo. Najbolje delujejo na področju zdravja, prehranjevanja in pomoči vseh vrst. Tudi v prostem času pogosto pomagajo drugim. Pri svojem delovanju morajo paziti, da se ne zapletejo v podrobnosti in iz vida ne izgubijo celote slike.Saturn v 6. hiši

Ljudje s Saturnom v 6. hiši se tako zelo posvetijo svojemu delu in zdravju, da med njimi pogosto opazimo deloholike in namišljene bolnike. So zelo zanesljivi delavci, ki bodo naredili vse, kar je v njihovi moči, da bo delo zares dobro opravljeno. Zavedati bi se morali, da obstaja življenje tudi na drugih področjih in da pretiravati ni zdravo. Dobri so pri delu, ki zahteva pozorno usmerjenost na podrobnosti. Morali bi paziti na svoje telo in ga negovati, saj so pogosto nagnjeni k boleznim.


Uran v 6. hiši

Ljudje z Uranom v 6. hiši so neobičajni in se radi lotijo neobičajnih nalog. Ne prenesejo ustaljenih delovnih postopkov. Pogosto se ne počutijo dobro v skupini ali v podrejenem položaju, zato se odločijo za samostojno pot. Ob dobri postavitvi so lahko zelo uspešni v poklicih, ki zahtevajo hitro delovanje in nov pristop (gasilci, reševalci, policisti,…). Uspešni so lahko na področju alternativne medicine ali pri delovanju v vejah medicine, ki so popolnoma nove in povezane z novimi tehnologijami.


Neptun v 6. hiši

Ljudje z Neptunom v 6. hiši so pogosto zelo nepraktični. Imajo težave pri opravljanju vsakodnevnih obveznosti in nalog. Radi se prepustijo sanjarjenju, manj pa so srečni, ko je potrebno opraviti vsakodnevne opravke, kot je npr. pospravljanje stanovanja, nakup živil in podobno. Tudi pri delu pogosto sanjarijo, zato je zanje dobro, če lahko delajo v katerem od ustvarjalnih poklicev. Nagnjeni so k alergijam in so zelo občutljivi na različne snovi.


Pluton v 6. hiši

Ljudje s Plutonom v 6. hiši so pogosto tako zelo obsedeni s svojim delom, da zlahka postanejo deloholiki. Njihova privrženost delu lahko hitro povzroči probleme z zdravjem. Kadar se pretirano ukvarjajo z zdravjem in boleznimi, med njimi najdemo namišljene bolnike. V skrajni možnosti lahko zaradi izčrpanosti in pritiska, ki ga izvajajo nad sabo, hudo zbolijo. Nekateri imajo prirojene zdraviteljske sposobnosti, s katerimi zdravijo sebe in ljudi okoli sebe.
avatar
Admin
Admin

Število prispevkov : 175
Age : 38
Kraj : Pod zvezdami
Registration date : 26/12/2008

Poglej uporabnikov profil http://myastro.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu