Venera v hišah

Go down

Venera v hišah

Objavlja  Admin on Pet Dec 26, 2008 5:38 pm

Venera v 1. hiši:

Z Venero v prvi hiši ste na zunaj in glede vaše olike zelo privlačni, ljubeznivi, družabni, zabavni, prijazni in pošteni. Običajno imajo ljudje s to pozicijo Venere zelo lepo oblikovano telo. Imate verjetno tudi velik interes za poezijo, glasbo, petje, ples, igranje, risanje ali sploh umetnosti. Vsepovsod ste priljubljeni in človekoljubni, radi se tudi udeležite družabnostih in zabav. Če ima Venera v tej hiši negativne aspekte (kvadrat ali opozicije) ste lahko tudi zelo spremenljivi in nedosledni, ljubosumni in pretirano pokažete svoje strasti in čutnost.

Venera v 2. hiši:

Če ima Venera v tej hiši pozitivne aspekte (trigon, konjunkcije ali sekstil) imate v življenju materialen uspeh, posebno, če se ukvarjate z zadevami nad katero vlada Venera / to je nakit, obleke, moda, kozmetika, rože, igrače, slikarske potrebščine, glasbila, umetnostna zgodovina ter umetniška dejanja. Če ima Venera slabe aspekte od Marsa ali Jupitra ste nagnjeni k zapravljanju in ekstravaganc – v tem primeru denar v vaših rokah hitro izgine.

Venera v 3. hiši:

Z Venero v tretji hiši imate izrazit smisel za umetnost, ter talent kot pisatelj ali glasbenik. Moč duha in razuma je zelo dobro razvita. Splošno razpoloženje je optimistično. Skoraj vedno ste bolj vesele narave in imate veliko humorja v sebi, ampak to brez sarkazma. Dobro se tudi razumete z bratom ali sestro. Na kratkih potovanjih imate uspeh.

Venera v 4. hiši:

če je Venera v tej hiši dobro aspektirana imate harmonično in brezskrbno otroštvo in veselo hišo staršev. Venera polepša tudi vaš dom in daje srečo ter uspeh v zrelih letih. Življenjska razmerja kasneje v življenju so brezskrbna in zavarovana.

Venera v 5. hiši:

Z Venero v tej hiši ste nenavadno privlačni, strastni, skoraj vedno zaljubljeni in čutni. Imate radi zabave, klepet in umetniške prireditve; ustvarjalno silo za različne umetnostne zvrsti. Če je Venera dobro aspektirana, so vaša ljubezenska razmerja harmonična in srečna. Zelo vas privlači nasprotni spol. Pri slabih aspektih je pričakovati komplikacije z otroki in ljubezni, zlovoljnosti zaradi drugega spola.

Venera v 6. hiši:

Z Venero v teh hiši ste pri predstojnikih in podrejenimi zelo priljubljeni. Zdravstveno stanje ni sicer vedno stanovitno dobro, vendar glede na povprečje vseeno zadovoljivo. Smisel imate za polepšanje in izrazit interes za lepe obleke ter hrano.

Venera v 7. hiši:

Če stoji Venera v natalni karti v sedmi hiši in če tvori z drugimi planeti harmoničen aspekt, je to znak da bo zakon harmoničen in srečen. Pokaže se tudi uspeh pri vseh zadevah, ki so povezana z javnostjo. Slavni umetniki, pevci, govorci in pisatelji imajo ta položaj lune v horoskopu. Tudi za družabništva je to izredno dober položaj. Tak človek lahko računa z naraščanjem sredstev med zakonom. Pri neharmoničnih aspektih je ravno nasprotno.

Venera v 8. hiši:

pričakujete dobiček v zakonu ali zaradi dediščine. Obeta se vam mirna in blaga smrt. Če ima Venera tu slabe aspekte se obetajo spori zaradi dediščine ali v zvezi z zapravljivim zakonskim partnerjem

Venera v 9. hiši:

Z Venero v 9. hiša imate ljubezen do umetnosti in glasbe, sploh do vsega zvišanega in lepega; talent za znanost, nad katero vlada Venera in k pisanju. Po karakterju ste vedno pripravljeni pomagati. Talent imate za tuje jezike, tuje kulture in značaje in izredno kultiviran način izražanja. V zvezi z večjimi potovanji oz. v tujini se vam obetajo možnosti uspeha Slab položaj Venera kaže nato, da si delate upanje in želje ki pa ostanejo skoraj vedno neuresničene, ker so z uresničevanjem povezane veliko težav.

Venera v 10. hiši:

Dobro aspektirana Venera v tej hiši je najboljši znak za uspeh in bogato življenje. Venera vas tu pripelje do sreče, blaginje in do ugodnih finančnih razmer, ter s pomočjo zakona k uglednemu družabnemu položaju. Uspeh imate tudi v ljubezenskih zadevah in v umetniških poklicih, kakor tudi z ukvarjanjem z modo kozmetiko, telesno kulturo, pravnimi zadevami, fotoreportažo, risanjem, dekoracijo ali notranjo arhitekturo. Da boste dobili javno priznanje je zelo verjetno. Neugoden aspekt prenese sicer tudi uspeh, vendar pa bo ta nepomembna ali kratkotrajna.

Venera v 11. hiši:

prinaša veliko prijateljev in znancev in njihovo pomoč ter protekcijo, ugodne zveze in zakon. Če pa ima slabe aspekte vas bodo prijatelji in znanci izkoriščali in ogoljufali.

Venera v 12. hiši:

imate veliko nasprotnikov in sovražnikov. Nagnjenost k tajnimi ljubezenskimi aferami, ste nezvesti, ljubosumni, imate moralne konflikte ali nagnjenost k perverznosti. Dobri aspekti tu k Veneri pa kažejo na strmenju k izravnavi, harmoniji, ter notranjemu ravnovesju. Vse moči so usmerjeni k premostitvi nasprotij. Nagnjeni ste lahko k dejavnostim, ki imajo le malo stika z javnostjo (sanatorij, zaprtega tipa hiš ali ustanov, bolnice, internati, dobrodelne ustanove ali vzgojne ustanove).
avatar
Admin
Admin

Število prispevkov : 175
Age : 38
Kraj : Pod zvezdami
Registration date : 26/12/2008

Poglej uporabnikov profil http://myastro.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Re: Venera v hišah

Objavlja  Admin on Sob Jan 17, 2009 12:01 pm

VENUS IN THE 1ST HOUSE
You have a strong ability to express beauty and love, and are therefore attractive to other people. You have a calm and harmonious demeanor.

VENUS IN THE 2ND HOUSE
You value beautiful possessions, and are comfortable with money. You are bountiful and possess the ability to see beauty in things.

VENUS IN THE 3RD HOUSE
You want your immediate surroundings to be beautiful. You enjoy short trips and vacations; and are likely to experience harmonious relationships with siblings.

VENUS IN THE 4TH HOUSE
You like relationships in the home to be harmonious. You want to create a beautiful home environment.

VENUS IN THE 5TH HOUSE
You are able to express yourself with creativity and fun, and enjoy the company of children. You may find that you have an urge to express yourself through artistic avenues.

VENUS IN THE 6TH HOUSE
You will enjoy a peaceful daily work environment. You want your relationships with co-workers to be harmonious. You enjoy healthy living and everyday life.

VENUS IN THE 7TH HOUSE
You possess the ability to see beauty in your intimate partner; and therefore enjoy harmonious one-to-one relationships. You may become the peacemaker in the relationship.

VENUS IN THE 8TH HOUSE
You will attract external resources easily. You enjoy experiencing the cyclic transformations of life, and find that intimate relationships can be intense.

VENUS IN THE 9TH HOUSE
You have an urge to understand the world. You also have a positive attitude to higher learning through study, travel or religion.

VENUS IN THE 10TH HOUSE
You enjoy harmonious professional relationships, and can create beauty in your career. You may tend to perfectionism in your career.

VENUS IN THE 11TH HOUSE
You attract many friends and enjoy socialising with groups of people. You may take on a peace-making role within groups.

VENUS IN THE 12TH HOUSE
You have a love of abandoning yourself to the unknown. You may become consumed with pursuing a beautiful future, failing to see the beauty in the present. You learn to value the world's beauty as a reflection of yourself.
avatar
Admin
Admin

Število prispevkov : 175
Age : 38
Kraj : Pod zvezdami
Registration date : 26/12/2008

Poglej uporabnikov profil http://myastro.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu