Mars v hišah

Go down

Mars v hišah

Objavlja  Admin on Pet Dec 26, 2008 5:40 pm

Mars v 1. hiši:

dobre aspekte: samozavesten, pogumen, močan in ima veliko energije v sebi, ampak tudi bojevit. Ima dober intelekt in hitro dojemljivost. Sposoben rokodelec ali obrtnik. slabe aspekte: dražljiv, brezobziren, samovoljen, trmast, prepirljiv in jeznorit. Pogosto je opaziti, da poskušajo priti do cilja z oblastnim vedenjem in se poskušajo uveljaviti za vsako ceno – »z glavo skozi steno«

Mars v 2. hiši:

Tak človek ima dobro razvit smisel za zaslužek, uspešen je v poklicih, ki jih opisuje Mars (javna funkcija, urad, zavod, kirurgija, inženirstvo, Tehnika, obrtništvo). Nadarjen je pri vseh finančnih zadevah ki zahtevajo veliko drznost in nenavadnimi darežljivost Sicer zna razvite dobre in koristne lastnosti, vendar ima ekstravagantna nagnjenja. Neg. aspekt - je nepreviden pri denarnih zadevah, Denar hitro izgini v njegovih rokah, Redkokdaj je dalj časa premožen, Ljudje s takim Marsom se morajo naučiti skrbnosti, previdnosti in varčevanja, da bodo lahko kasneje imeli finančno zagotovljeno življenje.

Mars v 3. hiši:

Tak človek se zna hitro in jedrnato izražati, pri tem hitro pride do bistva, tako tudi hitro dojame za kaj gre. Je iznajdljiv, ni mu težko vprašati za pomoč. Neg. aspekt - je prepirljiv, rad kritizira, in nagnjen k samovoljnosti, sprevrnjenosti in impulzivnosti, Običajno ima probleme s sorodniki, bratom ali sestro, nevšečnosti zaradi pismenih zadev in pokaže se nevarnost na kratkih potovanjih.

Mars v 4. hiši:

Pri dobrih aspektih je polno telesne in duhovne svežine do visoke starosti, ima tudi zagotovljene življenjske pogoje, ampak to šele, ko si to pripori in z veliko dela. Neg. aspekt - je prepirljiv, neprijeten. S to pozicijo ne najde srečo na rojstnem kraju. Obstaja možnost nevarnosti disharmonije v hišnem življenju, in zgodnja smrt enega od staršev, ogenj in ali nesreča na domu, izguba hiše ali zemljiške posesti

Mars v 5. hiši:

pri dobrih aspektih ima tak človek sposobnosti voditi mladino, je časten ali pa vzor drugim Zlahka se vname za ljubezen, ki pogosto vodi do številnih ljubezenskih pustolovščin in zvez. Nagnjen je tudi k igranju , špekulacijami, zabavam, družabnih prireditvah in raznim razvedrilom. Neg. aspekt - obstaja možnost nagnjenosti k nedovoljenimi ljubezenskimi aferam, smola z otroci, težavami pri porodu, bolezni otrok ali nezgod.

Mars v 6. hiši:

če slabo aspektiran - pogosto vročino ali vnetja ali se poškoduje z ognjem, ali je v nevarnosti da se ponesreči, ali ima v življenju več operacij. Dobro aspektiran Mars tu kaže na zelo delovno in pridno bitje, z močno vitalnost, v poklicu dobro prosperira in doseže vodilno mesto,

Mars v 7. hiši:

neg. aspekti - vodi to do zgodnji ali prenagljeni poroki ali ljubezenski zvezi, ki ni srečno in je nevarnost ločitve ali nenadne smrti partnerja, grozi mu izguba pravde. Če stoji na vrhu (na začetku sedme hiše proti urnem kazalcu) te hiše Rak, Škorpijon ali Ribi, je partner večkrat vdan alkoholu, ali pa je nagnjen k spolnimi zmotami. Pri ugodnih aspektih tudi obstaja možnost, da se oseba zelo kmalu poroči, partner pa bo imel zelo pozitiven značaj in bo skrben

Mars v 8. hiši:

dobri aspekti - dobiček zaradi zakona ali dediščino. neg. aspekt - obstaja možnost življenjske nevarnosti zaradi nesreč, ali celo nenadne ali nepričakovane smrti. Mars pokaže tu sposobnost ravnanjem s krediti ali za raziskovanja, poizvedovanje (detektivsko kot znanstveno) in za poizvedovanje skritih informacij in jih spraviti na dan na skorajda vsakem področju. Posebne talente za medicino, finance, pravne terjatve ali reševanje sporov. Kjerkoli bi delali, tam bi lahko bili strokovnjak. Z lahkoto boste reševali probleme, posebno tiste ki zahtevajo raziskovanja. Imate izrazito strasti. Lahko bi imeli spore zaradi skupnih financ ali osebne dediščine.

Mars v 9. hiši:

pokaže interes za potovanja, športne zvrsti, ki se jih opravlja v naravi ali za vero ali za pravne zadeve ali filozofska vprašanja. Vedno imate pogum zastopati vaša prepričanja in prepričljivo zastopa svoje ideje. Druge lahko zlahka prepriča s svojim navdušenjem, vendar postane vznemirjen in nepotrpežljiv, če tega ne zmore. Pri potovanjih ste bolj pustolovski tip. Če vam je v življenju dano, boste večji del vašega življenja potovali. Agresivno zasledujete izobraževanje in oseben razvojne cilje. Neg. aspekt - kaže Mars fanatizem, nepotrpežljivost do mnenja drugih in gospodovalnost. V zvezi z potovanjem bi lahko nastala smola ali škoda. Bolje bi bilo ostati na domačih tleh.

Mars v 10. hiši:

zahteva status, zato se trudite, da bi poklicno čimveč dosegli in prišli na vrh lestvice. Pozicija Marsa je idealna za politike, management ali za delo v vojski, sicer pa za vse tista področja, ki jih opisuje Mars in pokaže vodilne sposobnosti. Pri dobrih aspektih ste zelo dejavni in odločni napredovati, imate močno voljo za uveljavitev, hitro ste pripravljeni vzeti stvari v roke in ravno tako se hitro odločate. Vsestranske sposobnosti so značilna za to pozicijo. Pri slabih aspektih prepiri z očetom, poklicne težave, izguba delovnega mesta, in boj za doseženo mesto, napačno odločbe v poklicu, konflikti in prepiri, prenagljenost. manjka potrebna moč presoje in razmišljanje Po Naravi nadut in zahteven, zaradi tega veliko nevšečnosti,

Mars v 11. hiši:

vlagate veliko energije v prijatelje in delo v družbi. Ali ste dober organizator ali pa tisti ki daje v družbi iniciativo. Neg. aspekt - ste nagnjeni k pretiravanjem z lastnimi močmi. Ste lahko do tujcev nezaupljivi in se hitro zamerite prijateljem. Lahko bi doživeli škodo zaradi vaših prijateljev ali znancev. Pri dobrih aspektih daje Mars moč z uresničevanje ciljev z ali za prijatelje in družb. Od njih dobite veliko podpore.

Mars v 12. hiši:

ni ugoden položaj posebno, če je slabo aspektiran, je veliko nemira in skrbi v življenju, Nevarnosti zaradi sovražnikov, izguba časti in protipraven odvzem prostosti, nevarnosti tudi napačnih obtožb, Pri zelo negativnih aspektih pogojuje tu Mars, da soji tak človek na robu družbe. Če ima Mars dobre aspekte je sposoben tak človek za dejavnosti, ki pripadajo 12. hiši, to j npr. delo v bolnicah klinikah, sanatoriju, vzgojnimi enotam zaprtega tipa, internatov, zaporih, socialno skrbstvo ali drugih oblik.
avatar
Admin
Admin

Število prispevkov : 175
Age : 38
Kraj : Pod zvezdami
Registration date : 26/12/2008

Poglej uporabnikov profil http://myastro.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Re: Mars v hišah

Objavlja  Admin on Sob Jan 17, 2009 12:02 pm

MARS IN THE 1ST HOUSE
You have a strong drive for self-expression and independence. You meet life head on, and may become aggressive if your path is blocked. You could be rash.

MARS IN ARIES
You have a strong drive to initiate activities. You are spontaneous and like to take risks, You may also be rash and accident prone. You can be aggressive if thwarted.

MARS IN THE 2ND HOUSE
You have an aggressive approach to making money. You equate strength and power with money and possessions. You will develop a strong set of values.

MARS IN TAURUS
You have strong personal desires, although you will usually follow a reliable course of action in attaining those desires. You are stubborn if opposed.

MARS IN THE 3RD HOUSE
You have the ability to state your thoughts and ideas strongly. You make an impact on your immediate surroundings and could experience clashes with your siblings.

MARS IN GEMINI
You like to initiate ideas and spread information. You are assertive, although you can resort to evasive behaviour.

MARS IN THE 4TH HOUSE
You seek action and independence your home environment. While others in the home may want to relax, you want to get things moving. You, or a family member, may have been aggressive in your home during your childhood.

MARS IN CANCER
You have the ability to fight for people or causes about which you feel strongly. You are particularly protective of your family. When personally hurt, you are likely to retreat into your shell.

MARS IN THE 5TH HOUSE
You have a strong drive to express yourself creatively. You may also find competition is fun. Your children may be independent.

MARS IN LEO
You have a strong need to express your personal creativity. You may display dramatic and confident behaviour, and like to make an impact on your surroundings. You may also be arrogant.

MARS IN THE 6TH HOUSE
You will approach daily life with vigor, and may fight for or with co-workers. You may also push your body hard. You will benefit from daily exercise.

MARS IN VIRGO
You will pursue your personal desires in a practical and methodical manner. You may be critical if opposed.

MARS IN THE 7TH HOUSE
You have a strong drive for intimate relationships. You like to remain independent within one-to-one relationships.

MARS IN LIBRA
You have a strong desire for diplomacy and justice, and a strong creative urge. You may become indecisive when opposed.

MARS IN THE 8TH HOUSE
You earnestly seek joint ventures. You also probe into the meaning of the cycles of life. You are likely to have strong sexual urges.

MARS IN SCORPIO
You are a passionate warrior. You are dramatic, and may have strong sexual urges. You may make a vengeful opponent.

MARS IN THE 9TH HOUSE
You seek adventure through travel, study or religion. You are on a quest to explore the higher meaning of life.

MARS IN SAGITTARIUS
You are an inspirational leader, and have a strong desire for exploration and adventure. You may be one-pointed in your desires.

MARS IN THE 10TH HOUSE
You are ambitious, seeking power through your career. This may involve a battle for top position. You need autonomy and independence in your profession.

MARS IN CAPRICORN
You will pursue your personal desires in a responsible and methodical manner. You have strong ambitions, and may be domineering if threatened.

MARS IN THE 11TH HOUSE
You have an urge to make many friends, and may take the role of leader in groups. You may wish to impose your will on associates.

MARS IN AQUARIUS
You will fight for just causes. You are unpredictable, but will probably be a group leader. You may become rebellious when angry.

MARS IN THE 12TH HOUSE
Your sense of personal power is somehow eroded. You may experience emotional outbursts, seemingly out of the blue. You may also feel a vague sense of loss of direction at times.

MARS IN PISCES
You have a strong drive for a spiritual path. You have strong subconscious emotions, and are highly intuitive. You may resort to victim-like behaviour when faced with a threatening situation or person.

avatar
Admin
Admin

Število prispevkov : 175
Age : 38
Kraj : Pod zvezdami
Registration date : 26/12/2008

Poglej uporabnikov profil http://myastro.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu