Sonce v znamenjih

Go down

Sonce v znamenjih

Objavlja  Admin on Pet Dec 26, 2008 5:50 pm

Sonce v Ovnu:

Oseba ima veliko energije, je zelo dejavna, veliko voljo do življenja volje, je žilava, močno voljo in samozavest, sposobna biti pionir, vodja in prevzeti vodilno pozicijo, varuje naj si glavo, ker je izpostavljena obolenju in nevarnosti poškodbe

Sonce v Biku:

oseba ima veliko vitalnost, vendar obstaja pri negativnih aspektih z Marsom ali Saturnom možnost nevarnosti resnega obolenja; je konservativna in zelo zaverovana vase, naklonjena umetnosti; ima veselje do življenja, rad ima udobnost, je metodičnega, varuje naj si vrat

Sonce v Dvojčku:

ima hiter in dovzetni razum, ljubezen do umetnosti in znanosti, je dober retorik, poklicno bi ta oseba lahko bila sposobni novinar, pisatelj ali spreten govornik, sicer zelo razgiban, vendar spremenljiv um in rahlo površen, drugače ljubezniv, vljuden in prijazen; radi spreminja svoje občutke in način mišljenja. samo, če to stanje sonce dobro je oseba metodična in vztrajna, varuje naj svoja dihala

Sonce v Raku:

Oseba je zelo dovzetna za zunanje vtise in reagira močno na naklonjenost in nenaklonjenost, nanj je možno z lahkoto vplivati, ker ima manj volje in samozavesti. drugače je oseba plemenita, prijazna, zelo skrbna za dom, harmonična, tankočutna in ima veliko fantazijo; občasna misli samo na svojo korist. Varuje naj trebušne organe in želodec.


Sonce v Levu:

je iskrena, simpatična oseba, ki na zunaj pokaže veliko časti in samospoštovanje; sovraži vse, kar je nizkotno in nesramno; ima izrazit smisel za odgovornost, ter sposobnost vodenja drugih; do prijateljev se vede korektno, do ljudi, ki pa ji niso naklonjeni pa popustljivo; pri negativnih aspektih - degenerira ljubezen v obliko obvladovanje partnerja, ki se spremeni v avtoritarno vedenje, gospodovalnost, domišljavost in predrznost. glede zdravja naj varuje naj srce in krvni obtok.

Sonce v Devici:

je razumem, iznajdljiv in metodičen, rad kritizira, včasih je sebičen, preveč se osredotoči na podrobnosti in običajno izgubi pregled nad celoto, kar velja posebno začetku svojih projektov; sicer je oseba po naravi vesela, ljubiteljica zabave, izletov in prijetne družbe; manj sposobna za samostojne poklice. V primeru da horoskop pokaže preveliko nagnjenost k natanćnosti, lastnost ki ji pri nekaterih poklicih nujna, se lahko ta lastnost izraža tudi na pozitiven način, še zlasti če je oseba praktična; pogosto kaže veliko ambicioznost in varčnost. Glede zdravja naj varuje svoje prebavne organe.

Sonce v Tehtnici:

oseba je intuitivna, zelo pravična z izrazito željo po harmoniji in vzdrževanju ravnotežja, je izredno ljubezniva, prisrčna, družabna, rada se zabava, prijazna v odnosih do soljudi, ter ima v sebi umetniško žilico; v ljubezni je oseba ljubitelj prefinjene erotike. Glede zdravja naj varuje ledvice, križ in dimlje.

Sonce v Škorpijonu:

ta oseba je izredno bistra, vendar tudi zelo ponosna nase, pogosto se vede ošabno in je precej dovzetna za simpatijo in antipatijo. Po naravi je zelo strastna; če horoskop ne kaže kaj drugega, je sicer dejavna, stanovitna in žilava, predvsem ko ima načrtovan cilj pred seboj; negativni aspekti - je pogosto ljubosumna, ostra, gospodovalna, nergava, odrezava in včasih tudi zelo neprijetna do te mere, da kaže na zunaj napadalnost. razvit tip tega položaja je to fazo že dal skozi in se pokaže kot izredno dejavna in energična oseba. Glede zdravja naj varuje spolne organe.

Sonce v Strelcu:

To je iskreno bitje, ki je sicer hitro razdražljiv in nagle jeze, ampak se tudi hitro pomiri. Rad ima občutek svobode, je športno dejaven, zelo zgovoren človek, ki ga je mogoče navdušiti. Zaničuje, vse kar se mu zdi nizkotno in prostaško. Oseba je precej družabno in prijetno bitje, ki si vse povsod hitro pridobi naklonjenost in prijateljstvo. Glede zdravja naj varuje zlasti svoja stegna in kolke.

Sonce v Kozorogu:

Oseba je praktična in premišljajoče bitje, ki trezno razmišlja. svojo vztrajnost ji omogoča doseg velikih ciljev, kajti težave in nasprotovanja premaga spretno in premišljeno, sicer pa je po naravi diplomatska, redko besedna in vztrajna. Glede zdravja naj pazi na kosti in kolena.

Sonce v Vodnarju:

To bitje ljubi človeštvo, ima veliko intuitivno moč in je navdušena nad umetnostjo, zlahka se prilagodi, imate širokopotezne dojemljivosti, sicer pa je nagnjena k močnim spremembam razpoloženja in volje. Obljube te osebe niso vedno zanesljive, sicer ljubitelj svobode in samostojnosti, doživlja v življenju pogoste spremembe: način razmišljanja je bolj humanitarno usmerjeno, včasih se vede tudi nekoliko bizarno. Glede zdravja naj varuje zlasti koleno, mečnice in gležnje.

Sonce v Ribi:

Oseba je prijazna, ljubeča, vedno pripravljena pomagati in polna požrtvovalnosti, v življenju doživlja veliko nasprotij; uveljavlja se le s težavo in pogosto vplivajo na potek njenega življenja druge osebe, sicer precej sanjavo bitje, pri kateri vpliva fantazije nad čustva in misli. Močno strast, ki jo skriva pod površjem ni videti od zunaj; za to oseben je pomemben dom, solidnost in družina. Glede zdravja naj varuje noge, gležnje, kite, želodec in črevesa.
avatar
Admin
Admin

Število prispevkov : 175
Age : 38
Kraj : Pod zvezdami
Registration date : 26/12/2008

Poglej uporabnikov profil http://myastro.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu