Mars v znamenjih

Go down

Mars v znamenjih

Objavlja  Admin on Pet Dec 26, 2008 6:00 pm

Mars v Ovnu:

Z Marsom v Ovnu: imate energijo in sposobnost navdušenja, ste drzni, neustrašeni, ponosni, in nagnjenji k razpravljanju. Redkokdaj ste v zadregi, da bi zaprosili za pripomočke, če pa se hitro znajdete Ste zelo dejavni in ne poznate ovir. Imate močno samozavest in dobro razvite ročne spretnosti, Prostost in neodvisnost sta za vas življenjsko pomembna faktorja, neg. aspekt - pokaže oseba izrazit temperament, je prepirljiv in uporen.

Mars v Biku:

pri dobrih aspektih pokaže ta dober zmožnost za pridobitno delo, odločen nastop, vztrajen, in veliko dušen, zelo popustljiv celo do sebe, žilavost in vztrajnost pri doseganju uspeha in uresničevanje načrtov, čutnost, ki gre celo preko vseh omejitev. Neg. aspekt - se pokaže nagla jeza, samovoljnost in zahrbtnost.


Mars v Dvojčku:

ste duhovno spretni, zelo dejavni, imate humor in bistri. Imate ostro sposobnostjo mišljenja, hitro se znate odločati, talent za izume, radi debatirate in imate smisel za tehniko, ste sarkastično odrezavi. Neg. aspekt - neznosni, prepirljiv, cinični, nezanesljiva in spremenljivi.

Mars v Raku:

je nedosleden, nagnjenost k pogostim spremembam, zelo skrben za dom, ambiciozen in prizadeven, ljubitelj neodvisnosti, vpliva od duševno stanje drugih. Neg. aspekt - je brezskrben, indolenten, in zanikrn glede svojih obveznosti.

Mars v Levu:

direkten pri govoru in pisanju, dejaven in samozavesten pri delu in pri izpolnjevanju svojih obveznosti, strmi brez strahu naprej, je sposoben prevzeti vodilno pozicijo, ima čast in smisel za prevzem odgovornosti. Neg. aspekt - se pokaže vratolomnost, ne ve kdaj je mera polna in gre preko cilja je lahko sebičen, ponosen in aroganten.

Mars v Devici:

ima hitro dojemljivost, in dobre duhovne sposobnosti ter zna logično, pametno, ter znanstveno razmišljati. Zelo dejaven človek, ima humor in je prebrisan. Ta položaj Marsa je idealen za poklice, ki so povezani z bolezni kot npr. zdravnik, lekarnar, strežnik). Neg. aspekt - je človek zahrbten nergaški, rad kritizira, vedno nezadovoljen, nečasten in ni vreden zaupanja

Mars v Tehtnici:

močno naklonjenost k drugemu spolu, smisel za ljubezen in lepotne oblike, živ temperament, družaben, in daje veliko poudarka na obleke. Neg. aspekt - je razuzdan, spreminja svojo naklonjenost in nezvest.

Mars v Škorpijonu:

oster razum in razum, veliko energije, da doseže zaželen cilj, pri tem neobziren do skrajnosti, do okolja je neljubezniv. Ima pa dobre mehanične in konstruktivne sposobnosti, ter je izrazito strasten. Neg. aspekt - je pri svojih seksualnih razuzdan in računati je potrebno z drugimi grehi. Po značaju gospodovalen, maščevalen, in zelo prepirljiv.

Mars v Strelcu:

ima dobro razvita sposobnost za govorca, je odrezav, in ima logičen ter urejen način mišljenja. Sicer ambiciozen in navdušljiv. Rada vidi, da je uspešen oz, da drugi odobravajo pri pogajanju, je strasten, velikodušen in hraber. Neg. aspekt - je prepirljiv, agresiven, in pogosto žali, sploh neprijeten v družbi

Mars v Kozorogu:

ima velik občutek za prevzemanje odgovornosti. Je potrpežljiv, trdoživ pri vztrajanju, ima pogum in je dejavno bitje. Ambicioznost, aktivnost in podjetnost je tudi moč opaziti. Neg. aspekt - pomanjkanje vztrajnosti, je nepremišljen pri svojih dejanjih, gane ga močna energija, pogosto se sam sebe preceni, je samovoljni in prenaglo stopi v akcijo.

Mars v Vodnarju:

precej bister, intuitiven, prodoren, iznajdljiv, sposoben za tehnične znanosti. vedno gre svoja pota. Neg. aspekt - je širokousten, zaverovan v svoj prav, domišljav, zahteven in težko ga je voditi

Mars v Ribi:

je dovzeten, popustljiv do sebe, zasanjan in Pokaže se pogosta menjava duševnega stanja, ima le malo samoobvladovanja, je požrtvovalen in sanjaški. Strasti tega človeka so izrazite, obstaja možnost da ima rad družabne prireditve in zabave, zelo je gostoljuben. Neg. aspekt - ima tak človek šibko voljo, močno je dostopen vplivu, pogosto je varljiv in nesamostojen
avatar
Admin
Admin

Število prispevkov : 175
Age : 38
Kraj : Pod zvezdami
Registration date : 26/12/2008

Poglej uporabnikov profil http://myastro.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu