Neptun v znamenjih

Go down

Neptun v znamenjih

Objavlja  Admin on Pet Dec 26, 2008 6:07 pm

Neptun v Ovnu:

je sposobna abstraktnega mišljenja, ob enem pa je njen način mišljenja zelo oster. Ker se občasno zgublja v sanjah je sposobna pisati poezijo. Oseba ima močen idealizem, kdajpakdaj ne zna nadzorovati svoje moči predstave; ima veliko idej in rad pomaga. Pri dobrih aspektih ima iste lastnosti, vendar je preveč občutljiva, prestrašena, je brez cilja in je neodločna.

Neptun v Biku:

je prijazna in družabna, ljubiteljica umetnosti, glasbe, slikanja, igralstva in prefinjene lepote. Precej je dovzetna za vtise. Ima dober okus, je ustvarjalna in ima oblikovalno sposobnost, ter smisel za oblike. Osebe ima zelo dober občutek za taktičnost. Neg. aspekt - (kvadrat ali opozicija) je sicer tudi umetniško nadarjena, ampak ji primanjkuje vztrajnost. Je ljubiteljica udobnosti, in kaže Običajno znake brezskrbnosti, ter nagnjena k škodljivim dejanjem

Neptunom v Dvojčku:

je umsko zelo sposobna, ima nenavadno fantazijo, ter lepo inspiracijo. Je ljubiteljica narave, mistike in je iznajdljiva, diplomatska, bistra in živahna Včasih pa je lahko tudi precej muhasta in slabe volje. Če ima tu Neptun slabe aspekte, mu primanjkuje sposobnost se skoncentrirati, doživlja duhovno neskladje in ima zmedeno ali zelo zapleteno fantazijo; občasno je nejasna in podvržena h goljufivim, zahrbtnim ali sleparskih dejanj.

Neptun v Raku:

je ljubezniva, prisrčna, usmiljena in sočutna, ter umsko zelo spretna. Ta položaj Neptuna imajo Običajno osebe s psihometričnimi sposobnostmi, torej osebe, ki z dotikom predmetu lahko povejo nekaj o lastniku predmeta. Duševno stanje te osebe se pogosto spreminja. Če ima tu Neptun dobre aspekte z Luno ali Merkurjem ima zelo dober spomin. Neg. aspekt - (kvadratu ali opoziciji) je lahko pogosto pijana, vdana pijači ali pa jemlje opojne snovi oziroma anestetike (postane lahko tudi bolesten narkotik). Iz tega se počasi razvije lahko tudi depresija v obliki melanholije, nestanovitnosti, preobčutljivosti in duševnega razočaranja.

Neptun v Levu:

je zvesta in se pri vseh ljubezenskih zadevah hitro naveže, drugače velikodušna, simpatična, in ima dober razum za naravo in značaj drugih ljudi. Je precej romantično bitje in pogosto na veliko načrtuje prihodnost. Ta podjeten človek je ljubitelj lepote, posebno umetnosti, ampak tudi igranja na srečo ali tveganih akcij. Če ima tu Neptun negativne aspekte (kvadrat ali opozicija) je manj zanesljiva, preveč občutljiva, in poudarjeno čustvena, manj dejavna, ter je lahko tudi zapravljiva. Svoje strasti napačno usmerja.

Neptun v Devici:

je ljubiteljica mitologije, sicer pa globoko sočustvuje in je prijateljica človeštva. Ima izrazito umetniško nadarjenost in interes za zdravilstvo, medicino ter zdravljenje s pomočjo magnetizma. Pri dejanju je prilagodljiva, metodična, načrtna in sistematična.

Neptun v Tehtnici:

je nadarjen za umetnost. Občutki te osebe so prefinjeni, posebno je zelo nežna; ima precej visoke ideale, dober okus, je po značaju bolj vesela in zabavna. Če ima tu Neptun slabe aspekte (kvadrat ali opozicija) je sentimentalna ali pretirano željna zabave, sicer pa zelo čutna, razuzdana in nekoliko težavna v odnosu do drugih.


Neptun v Škorpijonu:

To osebo je vedno zlahka navdušiti. Hitro in instinktivno dojame dobre prilike. Sicer pa je ponosna, energična, odločna in zelo podjetna oseba. Neg. aspekt - je strastno bitje, vendar ima šibko voljo. Lahko je tudi nagnjena k depresiji, zmot ali trpi zaradi duševnih bolezni.

Neptun v Strelcu:

ima veliko domišljijo, je harmonična, pozitivna, nesebična, zanesljiva in ljubiteljica potovanj v precej odmaknjene dežele. Njena fantazija je zelo živahna z nenavadno dobro sposobnost ilustracij le teh. Strmi k višjemu spoznanju, ali verjame v pravičen svetoven red. Neg. aspekt - je plašna, zlahka se jo ustraši, ter trpi zaradi umišljenih nevarnosti. Včasih lahko kupčuje z nelepimi sredstvi, je lažniva in sama sebe vara ali slepi, ker do sebe ni zadosti kritična

Neptun v Kozorogu:

je resna, zamišljena in sposobna dobre koncentracije. Zelo rada pride rada vsaki stvari do dna, pri tem je zelo natančna, delovna, skrbna. Če ima tu Neptun slabe aspekte (kvadrat ali opozicijo) je zelo sebična, prebrisana in zvita, vendar pa neskrbna in zanikrna. Včasih hodi po krivih poteh ali pa se zaletava v napačne predstave.

Neptun v Vodnarju:

je idealistična, sočutna, in univerzalno bitje, ki kaže človekoljubje. Misli neodvisno in je nenavadno privlačna. Sposobnost pogled v prihodnost ali čut za to, je polno idej, nagnjena k reformam. Negativno - pomanjkljiva aktivnost, hitro dostopna vplivom, trdovratna, se upira veljavnim navadam, običajev ali tradicij, ter nekako vedno poskuša spreobrniti stanje ali določene zadeve.

Neptun v Ribi:

Oseba je potrpežljivo zadržana, nevsiljiva vendar pa zelo simpatično bitje. Nagnjena k sanjarjenju, ljubiteljica mistike in umetnosti, ter vsega nenavadnega ali nevsakdanjega. Po naravi je občutljiva, romantična in nesebična. negativno: potuhnjena, zahrbtna, ekscentrična, občutljiva, skrivnostna in nevoljna. Možno, da uživa mamila
avatar
Admin
Admin

Število prispevkov : 175
Age : 38
Kraj : Pod zvezdami
Registration date : 26/12/2008

Poglej uporabnikov profil http://myastro.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu