Severni in južni vozel v znamenjih

Go down

Severni in južni vozel v znamenjih

Objavlja  Admin on Sob Jan 17, 2009 11:53 am

Severni Lunin vozel v Ovnu - Južni Lunin vozel v Tehtnici:
Vaša pomembna naloga v tem življenju je, da se več upate, da zastopate bolj jasno svoje stališče in razvijete več samostojnost. Dajete lahko le toliko, kolikor imate! Motnje bodo lahko nastali pri najdenju samega sebe in samo-uresničitve pri tem, da iz navade pričakujete od drugih preveč, da imate neupravičene pravice in da mislite, da je svet bil samo zato ustvarjen, da se imate vi dobro. Pri tem morate paziti, da je cilj uresničitve le tako možen, če upoštevate tudi druge osebe in jih spoštujete, ter jim dovolite, da razvijejo lastno individualnost, da gredo lahko svoja pota in da so z vami v harmoniji.

Severni Lunin vozel v Biku - Južni Lunin vozel v Škorpijonu:
Mirne volje lahko koristite še bolj svojo prebrisanost, domiselnost in praktične sposobnosti. Zelo dobro znate ravnati z materialnimi vrednotami in privlačite posest, kakor tudi osebe, ki si so negotovi. Tem osebam morate pomagati, da odo razvili moč, vendar pa morate paziti nato, da ne boste postali odvisni od njih. nekateri astrologi govorijo o zlorabi seksualne energije v prejšnjem življenju (južni vozel v Škorpijonu). Sedaj morate spremeniti poželenje v ljubezen in strmenje po moči v spoštovanje.

Severni Lunin vozel v Dvojčku - Južni Lunin vozel v Strelcu:
Življenje od vas zahteva, da se ukvarjate intenzivno z drugim osebam in družbo. Ne morete kar svetu obrniti hrbet in ostajati v ozadju z vašim prepričanjem in mnenjem. Možnost imate spoznati različne ideje. Poživite lahko vaše okolje z svetovno odprtimi, optimističnimi nazori. Zato je potrebno, da opustite nekatere od vaših starih predsodkov in si dopustite, da pride do izmenjave mnenj, čeprav ste pretirano individualistično usmerjeni.

Severni Lunin vozel v Raku - Južni Lunin vozel v Kozorogu:
Vaše ideale in energije, ki jih umirajte na domačem področju in družino, lahko pripelje do solidne podlage, in izpopolnitve. Pogoste ste ključna oseba v družini ali ožji življenjski skupnosti. Senzibilen ste in imate globoko sočutje za skrbi in pomanjkljivosti drugih. Morda pa si želite več javne pohvale ali dosežek celo pozicijo moči. Če je tako, morate preveriti, ali ne igra pri tem vaša ranjena nečimrnost pri tem vloge premisliti morate tudi ali sta vredna javni uspeh in javno spoštovanje toliko, da bi zaradi tega trpelo družinsko življenje. Sprememba Materialne misli je potrebno podrejati finemu, občutljivemu sočutju.

Severni Lunin vozel v Levu - Južni Lunin vozel v Vodnarju:
Imate vodilne sposobnosti, pri tem pa morate biti neodvisni. Ste toplo-srčni in imate zdrav ponos, kar je znak, da se marate. Če imate občutek, da ste za zgoraj omenjene zadeve premajhna riba, potem vam manjka pogum, kar pomeni, da se morate kultivirati sposobnosti vodenja.

Severni Lunin vozel v Devici - Južni Lunin vozel v Ribi:
Vaše velike sposobnosti so Jasnost mišljenja, direktnost v vedenju, sposobnost razločevanje pri razsodbi in duševna odkritost, ki pa jih morate šele razviti. Ne bom vam pomagalo, če se boste pognali v beg pred življenjem, se predajali le čutnim izkušnjam.

Severni Lunin vozel v Tehtnici - Južni Lunin vozel v Ovnu:
Najbolj vas veseli, če zmagate brez napora in če lahko uživate življenje, ne da bi bilo treba kaj veliko delati. Zadosti ste diplomatski, imate okus in ste privlačni, s tem pa veliko »pade kar iz neba«. Vaša naloga je, da ne vstajate v samoljubju, ampak se potrudite za druge in za njihovo ljubezen, ter jim služite. To pa ni lahko, posebno, ker delate ravno tako, kot vam je volja, ste jezni in bi radi izpustili agresijo ali pa bi najraje šli z glavo skozi zid.

Severni Lunin vozel v Škorpijonu - Južni Lunin vozel v Biku:
Za iskanje pravih vrednotite pripravljeni izzvati najbolj skrajne življenjske situacije, ker poskušate preživeti. Namen je, da ne povozite druge s svojo energijo. četudi boste morda omahovali, ker bi to pomenilo ogrožanje vaših materialnih ciljev in odcepitev od udobja, je pri tem pomembno, da se ne lotite tega z nasilno uveljavitev.

Severni Lunin vozel v Strelcu - Južni Lunin vozel v Dvojčku:
Pridobili boste v življenju, če boste bolj odprli svoje obzorje, s potovanjem v tuje dežele spoznavanje tujcev in, kultur in novih spoznanj. Lahko bi celo postali pionir na vašem področju. Sicer pa se izražate kar direktno, in morda s tem druge ranite. Potrebno bo tudi nadzorovati vašo površnost in si privoščiti več stabilnosti – s tem pa ni nujno, da boste s tem omejili svoje želje po svobodi!

Severni Lunin vozel v Kozorogu, Južni Lunin vozel in Raku:
Vaš poklic in po možnosti delo v javnosti je za vaš pravi življenjski eliksir. Če boste premišljeno delali na vaših poklicnih idealih, imate uspeh, lahko pomagate drugim s tem pa si ustvarite temelj. V prvi polovici se bolj izogibate javnosti in se raje ukvarjate z domačimi ali hišnimi zadevami, saj ste duševno tam bolj doma, kot zunaj. Vendar pa boste spoznali, da izpustitev energije v javnosti lahko prinese tudi zadovoljitev notranjih sil. Drugače boste namreč imeli doma več nedokončanih projektov in na koncu zadevo gledali skozi rožnata očala.

Severni Lunin vozel v Vodnarju - Južni Lunin vozel v Levu:
Spoznati morate vašo vlogo in naloge v družbi. Razvoj lahko podprete s dejavnostjo na socialnem področju. V tem življenju ni pomembna vaš sijaj in vaša slava (kot nekoč), ampak kaj bi lahko koristnega storili za človeštvo te je potrebno odkriti, širiti in jih graditi, da bodo imeli vpliv na družbo.

Severni Lunin vozel v Ribah - Južni Lunin vozel v Devici:
Vaša nadarjenost je, da imate sočutje za usodo mnogih oseb; znate spoznati kateri vzorci obnašanja ter svetovni nazori so preveč odreveneli in ne veljajo več, in imate slutnje in inspiracije o smislu življenja in poti duše. Ali ste jih že odkrili in jih razvili? Verjetno se še vedno trudite, da bi uskladili jasen red, metode ter vašo kritiko iz navade s pritekajočo intuicijo in transcendenco. Vaša preobrazba je v tem, premagate skepso in načrtovano strmenje po varnosti, kajti to je vaša stara karma. namesto tega bi bilo bolje, da bi dopuščali več prostora senzibilnosti, sentimentalnosti, idealizmu in se bolj odpirali nezavestnemu in z višjo inspiracijo.
avatar
Admin
Admin

Število prispevkov : 175
Age : 38
Kraj : Pod zvezdami
Registration date : 26/12/2008

Poglej uporabnikov profil http://myastro.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu