Lunina vozla v hišah

Go down

Lunina vozla v hišah

Objavlja  Admin on Sob Jan 17, 2009 11:55 am

Južni vozel v 1. hiši – Severni vozel v 7. hiši:
V prejšnjem življenju se je oseba preveč ukvarjala sama s seboj, živela je zaprta sama vase, ali pa je bila celo egoistična; sedaj mora živeti bolj javno ali pa se posvetiti drugim.

Južni vozel v 7. hiši - Severni vozel v 1. hiši:
Tu velja obratno. Oseba je pustila, da so jo vodili drugi, ali pa je upoštevala samo mnenja drugih, morda se je tudi povsem posvetila svojemu zakonskemu življenju itd.. Sedaj mora razvijati svojo samostojnost, svojo avtonomijo, spoznati samo sebe, ne da bi se ji bilo treba opirati na ljudi okrog sebe.

Južni vozel v 2. hiši - Severni vozel v 8. hiši:
V prejšnjem življenju se je oseba ukvarjala predvsem z zemeljskimi dobrinami; sedaj se mora od tega odtrgati in sprejeti negotovost ali nestabilnost.

Južni vozel v 8. hiši - severni vozel v 2. hiši:
Oseba se je v prejšnjem življenju zadovoljila z življenjem na meji realnega; sedaj mora njeno znanje obroditi sadove, vključiti mora dobljene izkušnje, predvsem na področju spolnosti.

Južni vozel v 3. hiši - severni vozel v 9. hiši:
oseba si je nabrala obsežno praktično znanje. V tem življenju si mora pridobiti bolj vzvišeno vedenje, učiti druge tisto, kar je spoznala ali pa se odmakniti od svoje okolice.

Južni vozel v 9. hiši - severni vozel v 3. hiši:
je imela v prejšnjem življenju najvišje vedenj, mora to znanje uporabiti v korist drugih.

Južni vozel v 4. hiši - severni vozel v 10. hiši:
je bila preveč navezana na svoje korenine, dom, sedaj se mora izžeti v zunanjem svetu.

Južni vozel v 10. hiši - severni vozel v 4. hiši:
Nasprotno pa je ta oseba živela preveč v javnosti, da bi se dovolj zanimala za svojo družino, sedaj se jo mora ustvariti in jo varovati, morda se bo zaradi tega, ker je bila prej preveč usmerjena v javnost, sama oklenila intimnih, družinskih vrednot.

Južni vozel v 5. hiši - severni vozel v 11. hiši:
je v prejšnjem življenju živela preveč egoistično in individualistično ali samo z mislijo na trenutne užitke; sedaj mora svojo čustveno sfero povečati in se posvetiti radosti drugih, skratka usmeriti se v kolektivno.

Južni vozel v 11. hiši - severni vozel v 5. hiši:
prejšnje življenje je temeljilo na prijateljstvih in podpori drugih. Oseba bo sedaj lahko ustvarjala sama zase. Veliko se bo morala ukvarjati tudi s svojimi otroki in njihovim razvojem.

Južni vozel v 6. hiši - severni vozel v 12. hiši:
po življenju, posvečenem malim vsakdanjim problemom, se bo lahko oseba sedaj posvetila višjim ciljem, na primer pomagala bo trpečim ali pa se bo posvetila meditaciji v samoti.

Južni vozel v 12. hiši - Severni vozel v 6. hiši:
Oseba je živela osamljeno, trpela je zaradi pomanjka¬nja svobode, vendar pa je zaradi tega razvila posebno modrost. Sedaj bo morala uporabiti svoje karmične izkušnje in pomagati olajšati vsakdanje življenje drugim. Lahko gre tudi za obvladanje zdravilskih veščinah.
avatar
Admin
Admin

Število prispevkov : 175
Age : 38
Kraj : Pod zvezdami
Registration date : 26/12/2008

Poglej uporabnikov profil http://myastro.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu