Planeti v 1. hiši

Go down

Planeti v 1. hiši

Objavlja  Admin on Pet Dec 26, 2008 5:14 pm

Sonce v 1. hiši

Ljudje s Soncem v 1. hiši so zelo samozavestni in optimistični. Pogosto prevzamejo vodilno vlogo. So zelo tekmovalni, pa kljub temu zelo »sončni«. Svoje cilje zavzeto zasledujejo in ostanejo pozitivno naravnani. V največji meri se posvečajo sebi in radi pozabljajo na želje in potrebe drugih ljudi. Imajo naraven dar za vodenje.


Luna v 1. hiši

Ljudje z Luno v 1. hiši so zelo nežni in občutljivi. Hitro vsrkajo vplive iz okolice in zaznajo, kaj drugi ljudje občutijo. Svojih občutkov ali čustev ne morejo skriti. Zanašajo se na svoje instinkte. Običajno so pristranski in skoraj nikoli ne sprejmejo odločitev, ki niso čustveno obarvane.


Merkur v 1. hiši

Ljudje z Merkurjem v 1. hiši se radi družijo, pri tem pa se glasno sporazumevajo. So odprti in neposredni. Radi govorijo o sebi in so prepričani v svoj prav. So bistri, pametni, zgovorni in prijetni. Druge znajo pritegniti k pogovoru ali k poslušanju.


Venera v 1. hiši

Ljudje z Venero v 1. hiši so običajno prijetnega videza in vedenja. Dobro se zavedajo svoje privlačnosti, zato so pogosto samovšečni. Oddajajo nek notranji magnetizem, s katerim privlačijo ljudi. Svoje prijetne lastnosti znajo izkoristiti za tisto, kar želijo sami doseči.


Mars v 1. hiši

Ljudje z Marsom v 1. hiši imajo veliko fizične moči in energije. So zelo vitalni in sposobni doseči velike dosežke. So tekmovalni, povsod prvi in neizmerno pogumni. Delujejo nagonsko in pogosto sploh ne premislijo, pač pa se podajo v novo zmago. So tipični pionirji, ki odkrivajo nove dežele, nove projekte in nove poti. Pogosto imajo probleme v odnosih, saj znajo biti do drugih precej nepotrpežljivi, neobzirni ali celo grobi.


Jupiter v 1. hiši

Ljudje z Jupitrom v 1. hiši so večni optimisti, prepričani, da se jim ne more zgoditi nič slabega. V drugih ljudeh vzbujajo občutek zaupanja in zanesljivosti. Radi pomagajo drugim ljudem in so velikodušni do njih. V življenju znajo uživati in so sposobni v svoje življenje pritegniti podobne ljudi. Pri svojem delovanju pogosto pretiravajo, vendar jih to nikoli ne skrbi. Zavedajo se, da jih nenehno spremlja »angel varuh«.


Saturn v 1. hiši

Ljudje s Saturnom v 1. hiši vedno delujejo resno, zaskrbljeno in zrelo. Počutijo se nezadostno in niso pretirano družabni. Svoje slabosti in občutek nezadostnosti poskušajo skriti za svojimi ambicijami. Pogosto si prizadevajo doseči velik uspeh in priznanje v družbi. Mnogi so imeli težko otroštvo, ki je zelo vplivalo na to, kakšni so postali. Hitro postanejo negativno naravnani, zato bi morali paziti pri izbiri družbe.


Uran v 1. hiši

Ljudje z Uranom v 1. hiši so naravni uporniki. So zelo napredni in nepredvidljivi, zato s svojim vedenjem pogosto šokirajo okolico in ljudi okoli sebe. Hodijo po tanki črti »med genijem in norcem«. So tisti, ki se ne ozirajo na pravila, ki so jih postavili drugi. S svojimi naprednimi idejami spreminjajo sebe, okolico in življenje na našem planetu.


Neptun v 1. hiši

Ljudje z Neptunom v 1. hiši so sanjači, ki imajo pogosto problem s »prizemljenostjo«. So nežni, prijazni in zelo občutljivi. Delujejo zmedeno. Pogosto okolja ne vidijo v pravi luči. Ljudje jih doživljajo drugače kot sami mislijo. Mnogi ne morejo določiti, kaj sploh čutijo v njihovi bližini in kako jih v resnici dojamejo. Še najbolj so podobni megli. Vemo, da je tam, a jo pogosto težko opišemo z besedami. V negativni postavitvi lahko postanejo prevaranti.


Pluton v 1. hiši

Ljudje s Plutonom v 1. hiši ostanejo popolna neznanka drugim ljudem. Običajno niso lepi, so pa magnetično privlačni in zanimivi. So zelo čustveni, a svoja globoka čustva pogosto skrijejo pred drugimi ljudmi. Za tisto, v kar verjamejo, so se pripravljeni boriti, ne glede na ceno, ki jo morajo plačati. V življenju pogosto doživljajo velike spremembe, od največjih vzponov, do največjih padcev. V negativni postavitvi so veliki manipulatorji in diktatorji ali žrtve manipulacije.
avatar
Admin
Admin

Število prispevkov : 175
Age : 38
Kraj : Pod zvezdami
Registration date : 26/12/2008

Poglej uporabnikov profil http://myastro.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu