Jupiter v znamenjih

Go down

Jupiter v znamenjih

Objavlja  Admin on Pet Dec 26, 2008 6:01 pm

Jupiter v Ovnu:

Oseba ima literarna in pravne sposobnosti, je požrtvovalen, rad pomaga, je pošten, in prizadeven. V svoji okolici je vedno dobrodošel, zelo skrbi za svoje prijatelje in se rad ukvarja s športom. Če ima Jupiter slabe aspekte, je oseba manj uravnovešena, zapravljiva, pretirava in je lahkomiselna.

Jupiter v Biku:

Oseba ima sočutje za skrbi drugih, manj srečno rojenih oseb, trpljenje in žalost drugih oseb. Sicer se obnaša brezhibno, je varčen, darežljiv, vendar pa mora paziti na to, da s tem ne pretirava. Če ima Jupiter slabe aspekte, oseba hlepi po užitku in veselju tega sveta

Jupiter v Dvojčku:

Oseba ima izredno prijazen in ljubeč značaj. Zaradi svojega častnega vedenja si zasluži zaupanje. V življenju je deležen časti. Rad ima drugi spol, ter ima pisateljske sposobnosti, študij in smisel za tehniko in matematiko. Če ima Jupiter slabe aspekte, ima predsodke in je prepirljiv.


Jupiter v Raku:

Oseba je zanesljiva, prijazna do ljudi, ima veliko fantazijo, klepetava in je prijatelj drugega spola. Rad imate luksuz in veselje do življenja. Pri neugodnih aspektih ima pogosto zdravstvene težave in se rad širokousti.

Jupiter v Levu

Oseba ima najboljšo pozicijo, ki ga lahko ima ta planet. Takemu človeku lahko popolnoma zaupate in vas ne bo nikoli razočaral. Ne bo pa se nikoli podrejal. Zelo dejaven je, radi vodi, je samostojen in velikodušen. Rad ima priznanja in odlikovanja in nazive. Slabi aspekti pa kažejo na osebo, ki hlepi po zabavi, ampak je na žalost precej surov in včasih ima lahko celo krut značaj.

Jupiter v Devici:

Oseba z Jupitrom v Devici kaže na bitje, ki je zelo previden, ki rad analizira, preverja in ima kritičen um. To osebo se ne da kar tako prevarati, ogoljufati ali zavajati, ker je sposoben razlikovati med resnico in neresnice, kar poteka Običajno bolj na čustveni ravni. Tako zna zelo dobro in hitro oceniti situacijo in jo presoditi. Včasih kaže ta položaj Jupitra na izrazito dobro spretnost govora, ki pa pri slabih aspektih izjalovi v spretnosti, v škodi drugega. Morda je nato v takem primeru bolj nezaupljiv, ciničen posmehljiv, in pretirano pedanten.

Jupiter v Tehtnici:

Oseba z Jupitrom v Tehtnici kaže na človeka, ki ima smisel za umetnost, glasbo ali/in literaturo. Sicer pa je pošten, prijazen, ljubezniv, prisrčen in prilagodljiv. V javnosti se pokaže vesel, dobre volje, razigran, srečen, Pri negativnih aspekte je tak človek lahkoživ, domišljav, muhast, površen in nestalen.

Jupiter v Škorpijonu:

Oseba z Jupitrom v Škorpijonu je samozavestna, vendar pa agresivna in vročekrven. Ima konstruktivne sposobnosti in ima zdrav ter praktičen smisel in je odločen in optimističen. Če ima Jupiter v tem znamenju negativne aspekte, prekomerno rad uživa hrano, je neskrbna in zanikrna in ne pazi nase. V bistvu mu ni mar za njegovo zunanjost

Jupiter v Strelcu:

Oseba z Jupitrom v Strelcu kaže na pravično osebo, ki je prijazen ljubezniv in prisrčen. Rad ima športne zabave. Negativni aspekti pa tu kažejo na živ in pogosto nepremišljeno ravnanje pri strastnih zadevah.

Jupiter v Kozorogu:

Oseba kaže na človeka, ki je skrben, varčen, pošten, in skorajda vedno zanesljiv. Je samozavesten, ambiciozen, moder in se zna držati pod kontrolo, ampak ozkosrčen. Negativni aspekti pa tu v kozorogu kažejo na velikega skopuha.

Jupiter v Vodnarju:

Oseba je optimistična, človekoljubno, filozofsko nadarjena, ter ima dober humor, je delovna in rada ima ekstravagance. Če ima tukaj Jupiter negativne aspekte je oseba zelo nervozna, nemirna in ni sposobna resnega dela.

Jupiter v Ribi:

Oseba kaže na zelo senzitivnega in prijaznega človeka, ki je zelo talentiran, hitro dojame, je ljubitelj umetnosti, glasbe, literature in ga zanima paranormala. Vpliv negativnih aspektov kaže na osebo šibke volje, nagnjen k grehom in je razuzdan. Tak človek vodi pogosto brezdelno/trotovsko življenje.
avatar
Admin
Admin

Število prispevkov : 175
Age : 38
Kraj : Pod zvezdami
Registration date : 26/12/2008

Poglej uporabnikov profil http://myastro.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu