6. astrološka hiša

Go down

6. astrološka hiša

Objavlja  Admin on Pet Dec 26, 2008 4:14 pm

6. hiša govori o delu in delovnem okolju, o delovnih in vseh drugih navadah, o zdravju, in veliko pogosteje, o boleznih. Govori o zaposlitvi, o zaposlenih, o sodelavcih, o podnajemnikih, o služabnikih, o hišnih ljubljenčkih in vseh tistih, za katere oseba skrbi oz. so odvisni od nje.

Vse, kar počnemo na področju 6. hiše, je potrebno opraviti in pogosto ni povezano s tem, da to radi počnemo (kot so stvari, opisane v 5. hiši). Predvsem opisuje naše služenje drugim, tudi prostovoljno delo, ne pa stvari, ki jih počnemo zato, ker tako želimo in so nam v veselje. Pogosto je s 6. hišo povezano delo medicinskih sester in vseh poklicev, ki so povezani s preživetjem (gasilci, policisti, vojska…). To je hiša fizičnega delovanja, ki je povezana z vsemi poklici, ki zahtevajo fizično delo ali fizično moč. Iz nje razberemo, kakšno delo opravljamo, opišemo rutinsko delovanje, način oblačenja, higieno, način prehrane, nagnjenost k dietam, nagnjenost k boleznim in vse, kar je povezano z zdravjem. Devica in v njo tesno povezana 6. hiša govorita o razločevanju, zato ta njena včasih zoprna lastnost pošteno pomaga, ko želimo nekaj v našem življenju spremeniti, npr. prehrambene navade. Opisuje tudi tete in strice (je 3. od 4. hiše, kar predstavlja brate in sestre enega od staršev – tistega iz 4. hiše). V njej je opisano tudi vreme.
avatar
Admin
Admin

Število prispevkov : 175
Age : 38
Kraj : Pod zvezdami
Registration date : 26/12/2008

Poglej uporabnikov profil http://myastro.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Re: 6. astrološka hiša

Objavlja  Admin on Pet Dec 26, 2008 4:15 pm

Vsakodnevno življenje, delo, odnos do njiju ter s tem povezano zdravje.

Devičina hiša

Ta hiša pokaže delovni značaj človeka. Naše vsakodnevno življenje je zgrajeno iz neštetih drobnih, a nujno potrebnih opravil, ki jih moramo opraviti. Zato kaže na celotno področje človekovih navad, njegovega odnosa do dela in njemu lastne način, s katerim delo opravlja. Prav tako kaže tudi odnos do sodelavcev in kakšno so le-ti.
Z delom in vsakodnevnimi opravili pa je zelo intimno povezano tudi naše zdravje, še posebej v holističnem smislu. S tem, da smo "ozemljeni" tj. da spoštujemo svoje vsakodnevne obveznosti, opravljamo karmično funkcijo v svojem zemeljskem življenju. Prvi znak, da je nekaj z našim vsakodnevnim življenjem narobe, se pokaže s slabim počutjem.

Po tradiciji spadajo v šesto hišo tudi male živali. To tradicionalno astrološko resnico so potrdile tudi raziskave ameriških znanstvenikov, ki so dokazali, da ukvarjanje z domačimi živalmi zmanjšuje strese in blaži napetosti
avatar
Admin
Admin

Število prispevkov : 175
Age : 38
Kraj : Pod zvezdami
Registration date : 26/12/2008

Poglej uporabnikov profil http://myastro.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu