Sonce v hišah

Go down

Sonce v hišah

Objavlja  Admin on Pet Dec 26, 2008 5:33 pm

Sonce v 1. hiši:

Stabilen značaj in markantna osebnost pogojuje čast, uspeh in napredovanje v življenju, ste samozavestni, častna in avtoritarna osebnost, močna volja, ki običajno presega druge.

Sonce v 2. hiši:

pri dobrih aspektih z Luno, Jupitrom, Marsom ali Venero ima pogoste finančne uspehe, v bistvu ima stalni pritok denarja ali pa mu ta v življenju redkokdaj zmanjka - vedno se znajde in ve kako ga zaslužiti. Pri negativnih aspektih, je zapravljiva in s svojim denarjem ravna bolj lahkomiselno. Če ne pazi, bi se lahko hudo zadolžila.

Sonce v 3. hiši:

Pri dobrih aspektih (trigon, sekstil in konjunkcija) doživi ta oseba uspeh pri vseh delih, pri katerem je potrebno pisati, govoriti ali komunicirati, tako bi lahko postala uspešna pri vseh pismenih, literarnih dejavnost ali pa kot novinar. V življenju veliko potuje, vendar so ta potovanja običajno na zelo kratka razdalja. Običajno se zelo dobro razume z bratom in sestro. Po naravi je stabilnega značaja in ima dober intelekt, ljubitelj umetnosti, kulture in znanosti. Na teh področjih je možno, da ustvarja spodbudna dela. Običajno kaže Sonce v 3. hiši tudi na to, da je bil nekdo v družini te osebe slaven, morda je to tudi sama (slej ali prej).

Sonce v 4. hiši:

Uspeh ima šele v drugi življenjski polovici (od 40 naprej). Starost te osebe bo srečna in brez skrbi bo živela v zelo dobrih razmerjih. Pogosto postane lastnik posestva. Če vplivajo na Sonce negativni aspekti (kvadrat ali opozicija) ji to nikoli ne uspe.

Sonce v 5. hiši:

To je ugoden položaj za tveganja in podjetno dejavnost v zvezi s ponujanjem zabave, raznovrstna razvedrila za prosti čas ali dejavnosti povezanimi s otroci, ter ustvarjalce izdelkov, ki nastanejo naprej med prostim časom, kasneje pa morda tudi služi s tem; nima težave v ljubezni, je sicer priljubljen in rad ima nasprotni spol. Zanima se življenje v skupnosti; z svojimi otroci doživlja srečo.

Sonce v 6. hiši:

pozicija oslabi vitalnost in kaže na slabo stanje zdravja če je sonce v negativnem aspektu. Drugače brez pomena. Dobri aspekti in druga pozitivni znaki pa, da je zdravje te osebe zelo dobro, pogosto dolgo časa dela na enem in istem delovnem področju ali podjetju, deležna je spoštovanja avtoritet, le paziti mora, da ne pretirava z delom, ker bi to lahko škodovalo zdravju. dobri aspekti: ima lahko uspeh kot predstojnik, šef, organizator ali v podrejenem položaju, kot samostojni podjetnik ali z delom pri katerem dela samostojno

Sonce v 7. hiši:

Pri dobrih aspektih ima uspešno javno pozicijo, deležna je časti, priznanja, odlikovanja in/ali uspeh z družabništvom. življenjska pot običajno nenavadna, vendar bolj uspešna od sovrstnikov. zakonski partner je običajno premožen, znan, slaven ali dobro poznan (kaj od tega je vidno od ostalih planetov). vsekakor srečen zakon, nasprotno velja pri slabih aspekti - tedaj možna ločitev.


Sonce v 8. hiši:

Pri dobrih aspektih ima močno vitalnost, doseže visoko starost ali dobitnik dediščine; v primeru dobrih aspektih (trigon, sekstil in konjunkcija) z Neptunom ali Uranom dobiček zaradi ljubezni. interes za okultne vede. Pri slabem aspektu z Marsom ali Saturnom ima srce zdravstvene težave (izogibati se je treba nujno stresa)

Sonce v 9. hiši:

Obeta se srečno in dolgo potovanje v tujino, kjer ima uspeh. dolgo se zadržuje v tujini. ima dobro razvite slutnje, je bistra in spretna pri odnosih s soljudmi, visoko prizadeven um in ima poseben uspeh z dejavnosti, ki so povezana s pravno znanost, univerzami, višjo izobrazbo, vero ter ali z dejavnostmi, ki so s tujino, tujci ali predmeti/izdelki iz ali v tujini

Sonce v 10. hiši:

v karieri oseba napreduje in včasih tudi dospe do slave, daje čast in priznanje, običajno je popularna, imate pogosto uspeh v življenju, od svoje družine je verjetno najbolj uspešen član, z materjo ima dobre odnose;. samo pri negativnih aspektih je predrzna, arogantna in domišljava (vede se zvišeno)

Sonce v 11. hiši:

oseba je deležna veliko pomoči in korist od prijateljev na dobrih ali visokih pozicijah, svoja upanja in želje se uresničujejo, uspeh na družabnem področju zagotovljen. negativni aspekti: prijatelji lahko škodujejo ali zavajajo.

Sonce v 12. hiši:

ta položaj Sonca ni dober, ker obremenjuje človeka s težkim bremenom, pogosta doživi omejitve, spodbijanje od sovražnikov, ločitev od družine. rad ima duhovne vede, ni priljubljen pri predstojnikih, aretacija, odvzem prostosti ali izgon. zdravstvene nevšečnosti, zadrževanje v bolnicah. pri dobrih aspektih so te vplivi bolj oslabljeni, vseeno pa mu v življenju ne bo lahko
avatar
Admin
Admin

Število prispevkov : 175
Age : 38
Kraj : Pod zvezdami
Registration date : 26/12/2008

Poglej uporabnikov profil http://myastro.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Re: Sonce v hišah

Objavlja  Admin on Sob Jan 17, 2009 12:00 pm

THE SUN IN THE 1ST HOUSE
The self is all-important. Learning about yourself and how to express yourself is fundamental, and you require that others give you this freedom. Autonomy is so important to you.

THE SUN IN THE 2ND HOUSE
Your self-esteem is a key element in your life. Your possessions can become a means of expressing yourself. Values are important to you, including learning to value yourself.

THE SUN IN THE 3RD HOUSE
Communication plays a key role in your life. You experience a continual thirst for knowledge and an equal urge to let others know what you have learned. Your siblings may be important to you.

THE SUN IN THE 4TH HOUSE
Your home and family are paramount. How you fit into the family and your role in the family are of major importance to you. You learn most about yourself in the family environment.

THE SUN IN THE 5TH HOUSE
You express yourself through fun and creativity. You like to play. Your urge to learn about yourself through creative projects is strong. Children may also be important in your life.

THE SUN IN THE 6TH HOUSE
Daily routine, health and work are the areas in which you shine. You will learn life's lessons through your ability to serve.

THE SUN IN THE 7TH HOUSE
Relationships are the arena for your self knowledge. Your intimate partner will become your mirror providing a reflection for self-knowledge. Business partnerships may also be prominent.

THE SUN IN THE 8TH HOUSE
Transformation is your key to self-learning. Death, sexuality, and external resources are of importance in your life.

THE SUN IN THE 9TH HOUSE
Your life is like a journey in search for higher knowledge. Travel, foreign cultures, religion, and academic studies may provide your keys to this higher-knowledge. Philosophies will be explored for self learning.

THE SUN IN THE 10TH HOUSE
You shine in the public arena. Profession, social status and marital status become the lens through which you will express yourself.

THE SUN IN THE 11TH HOUSE
Your self-knowledge is gained through groups, clubs, and friends. You will also have a strong need for personal goals and visions.

THE SUN IN THE 12TH HOUSE
Your sense of identity is lost in the whole. You feel a lack of boundaries between yourself and others, particularly in crowds. You also experience a deeply-felt connection with the masses.
avatar
Admin
Admin

Število prispevkov : 175
Age : 38
Kraj : Pod zvezdami
Registration date : 26/12/2008

Poglej uporabnikov profil http://myastro.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu