Planeti v 4. hiši

Go down

Planeti v 4. hiši

Objavlja  Admin on Pet Dec 26, 2008 5:17 pm

Sonce v 4. hiši

Ljudje s Soncem v 4. hiši se trudijo urediti varen in prijeten dom. Zelo pomembna zanje je čustvena varnost in bližina. Pogosto so zelo navezani na svoj dom in družino ter na svoje starše. So topli, čustveni in občutljivi, zato radi poskrbijo za tiste, ki jih imajo radi. Imajo naraven dar za delo z nepremičninami.


Luna v 4. hiši

Ljudje z Luno v 4. hiši so zelo navezani na svoj dom in družino. Radi se spominjajo svoje mame, otroštva in vseh doživetij iz preteklosti, ki na osebo vplivajo vse življenje. Zelo so povezani s svojo mamo. Takšna postavitev Lune kaže tudi na spremembe bivališča, zato se ti ljudje večkrat preselijo.


Merkur v 4. hiši

Ljudje z Merkurjem v 4. hiši so intuitivni in čustveni. Veliko premišljujejo o svojem življenju, preteklosti, o domu in družini. Radi se učijo in berejo. V otroštvu je običajno zelo pomembno učenje in vpliv enega od staršev na način dojemanja sveta. Zaradi svoje občutljive narave se najraje pogovarjajo o osebnih in domačih zadevah.


Venera v 4. hiši

Ljudje z Venero v 4. hiši si ustvarijo topel in prijeten dom. Imajo naraven dar za izbiro pohištva, slik in dekorativnih predmetov. Radi so v družinskem krogu in imajo pogosto dobre odnose z domačimi, zato se doma počutijo zelo dobro. Imajo dober občutek za nepremičnine in njihovo vrednost. Včasih podedujejo stanovanje ali hišo.


Mars v 4. hiši

Ljudje z Marsom v 4. hiši veliko časa in energije vlagajo v svoj dom. Zaradi svoje borbene narave vanj pogosto vnašajo nemir in netijo nepotrebne prepire. Vedno želijo imeti prav in pogosto prav grobo zavrnejo bolj čustvene in občutljive ljudi. Neobzirnost je pogosto posledica napadalnosti, ki so jo takšne osebe doživljale doma v času otroštva. Hkrati kaže na obilje energije, s pomočjo katere lahko ti ljudje dosežejo svoje cilje. Potlačena napadalnost lahko pripelje do nesreč.


Jupiter v 4. hiši

Ljudje z Jupitrom v 4. hiši si ustvarijo velik in udoben dom, ki ga prijetno uredijo. So družabni ter radi vabijo prijatelje in znance v svoj dom. Uživajo v zabavah, ki jih prirejajo. Imajo dober občutek za nepremičnine in njihovo vrednost. Mnogi so imeli prijetno otroštvo. Na te osebe zelo vpliva vera, filozofija ali mentalna vzgoja, ki so je bili deležni v otroštvu.


Saturn v 4. hiši

Ljudje s Saturnom v 4. hiši so se drugim zdeli zreli in odgovorni že v otroštvu. Pogosto so živeli v okoliščinah, ki so jih omejevale. Že v otroštvu so na njihova vprašanja in želje drugi odgovarjali z »Ne!«. Za tak odnos lahko najpogosteje okrivijo starše, skrbnike ali stare starše. Zaradi pomanjkanja ljubezni in topline v najzgodnejših letih v sebi nosijo hlad in se zlepa ne odprejo pred drugimi ljudmi. Celo pred najdražjimi skrivajo svoja prava čustva.


Uran v 4. hiši

Ljudje z Uranom v 4. hiši so imeli neobičajno otroštvo. Mnogi so se večkrat preselili ali doživljali veliko sprememb v domu. Pogosto kaže na starše (ali vsaj enega od staršev), ki so čudni, neobičajni ali nestabilni. Lahko govori o moderno opremljenem domu ali o nestabilnih odnosih v času otroštva ter odraščanja. Ti ljudje pogosto odraščajo v družini z le enim od staršev ali pa čutijo drugega »kot da ga ni doma«. Včasih takšna postavitev kaže na veliko več svobode in veliko manj omejitev pri vedenju, počutju in delovanju kot zahtevajo običajne družbene norme.


Neptun v 4. hiši

Ljudje z Neptunom v 4. hiši pogosto ne vidijo v pravi luči svojega doma, družine in najzgodnejših let. Takšna postavitev pogosto kaže, da je v domu nekaj manjkalo. Pogosto so odraščali brez enega od staršev. Starše radi idealizirajo. Vse življenje iščejo idealen dom. Družinsko okolje je morda precej ustvarjalno ali obarvano z domišljijo. Včasih kaže na starše ali vsaj enega od staršev, ki je umetnik.


Pluton v 4. hiši

Ljudje s Plutonom v 4. hiši doživljajo velike spremembe v domu. Pogosto se že v otroštvu srečajo z nasiljem ali manipulacijo enega od staršev. Je eden od pokazateljev večkratne selitve ali preselitve zaradi višje sile, kot so potresi, druge nesreče ali celo posledice vojne. Ker se takšni ljudje že zelo zgodaj srečajo z velikimi ovirami, pogosto razvijejo sposobnost, da jih znajo dobro reševati kasneje v življenju. Pomembno je, da kot odrasli ne nadaljujejo z vzorcem nasilja in manipulacij.
avatar
Admin
Admin

Število prispevkov : 175
Age : 38
Kraj : Pod zvezdami
Registration date : 26/12/2008

Poglej uporabnikov profil http://myastro.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu